.

.

Примамлива Перика Голема Капа Боја Средно Кафеава Тони Братин Перики 6 Кратки Свилени Бранови Дрски Кадрици Бушава Промена Синтетичка Природна Здрава Коса Пелука

Примамлива Перика Голема Капа Боја Средно Кафеава Тони Братин Перики 6 Кратки Свилени Бранови Дрски Кадрици Бушава Промена

DEN 1.67

Износ
Залиха

Примамлива Перика Голема Капа Боја Средно Кафеава Тони Братин Перики 6 " Кратки Свилени Бранови Дрски Кадрици Бушава Менувач 100% Топлинска Пријателска Синтетичка Природна Здрава Коса Пелука Пакет Максвигс Брошура За Губење На Косата. Менувач Канекалон (Пријателски За Топлина) Синтетичка Коса-може да користите фен за коса, фен или железо за виткање при поставување на топлина со низок медиум-ДО 350 F – но избегнувајте изложување на прекумерна топлина. Лесно Носење И Лесна Нега - само миење шампон и сушење на пешкир/воздух. Моделот покажува Средна Русокоса, но огласот е за Средно Кафеава. Гламурозен, Славен Стил На Коса со Свилени Бранови И Дрски Кадрици и Шишки. Со Изгледот И Чувството На Здрава, Природна Коса. Голема Капа-Должина На Косата : Напред : 5" Круна : 5 "Страни : 6" Назад : 6 "Тил : 5". Тежина 3.2 мл. Прилагодено Одговара Основни Капа-Заводник класико. Примамливата Перика Тони Братин се одликува Со Гламурозен, Славен Стил на Коса Со Свилени Бранови И Дрски Кадрици и Шишки. Прилагодено Капаче За Вклопување Се Прилагодува на повеќето Големини на Главата. Со Изгледот И Чувството На Здрава, Природна Коса. Вклучено Е Најлонско Капаче За Перика и Кутија за Складирање. Синтетичка Коса Погодна за топлина-може да користите фен за коса, фен или пегла за виткање при поставување на топлина со низок мед - ДО 350 F-но избегнувајте изложување на прекумерна Перика Што Примамува топлина Голема Капа Боја Средно Кафеава Тони Братин Перики 6" Кратки Свилени Бранови Дрски Кадрици Бушава Промена На Бушавата 100% Синтетичка Природна Здрава Коса Пелука Пакет maxwigs Bookless Booklethair Сликите Во Боја Се Претставени за да ви дадат визуелна претстава за опциите за боја за секоја ставка. Сепак, мора да се забележи дека претставите на екранот не мора, прецизно да ги претставуваат вистинските бои поради променливите калибрации на мониторот. Дополнително, компјутерот или уредот што го користите може да имаат влијание врз тоа како се појавуваат боите.

Карактеристики

Производи во категоријата