.

.

Двојно Пенкало Фина Детонација Единица Пескарење Машина со 2 Метални Резервоари и 2 Пенкала За Пескарење

Двојно Пенкало Фина Детонација Единица Пескарење Машина со 2 Метални Резервоари и 2 Пенкала За Пескарење

DEN 4255.84

Износ
Залиха

1. Единиците за Фино Минирање се користат за полирање на површината на порцеланските круни, тоа е неопходна стоматолошка опрема. 2. Има голем прозорец, а двојното пенкало може да се користи за полирање на материјали со различна цврстина. 3. Предностите се : силна моќност на пескарење, непречено и прецизно работење и лесно се поправа. 4. Овој песочник е неопходна алатка за полирање на површината на порцеланските круни во стоматологијата. Спецификација : Напон : 220v/110 V 50/60 HZ € 10% Моќност :

Карактеристики

Voltage:
220V/110V 50/60HZ±10%
Power:

Производи во категоријата