.

.

Невеста да биде реквизити за фотографии со фото -штанд од 10 компјутери од индиски колекционер

Невеста да биде реквизити за фотографии со фото -штанд од 10 компјутери од индиски колекционер

DEN 812.80

Износ
Залиха

10 компјутери како што е прикажано на сликите. Никогаш не грижете се дека штандот со фотографии паѓа од стап, ќе остане на дрвени стапчиња!. 10 компјутери како што е прикажано на сликите. Никогаш не грижете се дека штандот со фотографии паѓа од стап, ќе остане на дрвени стапчиња!. Getе се забавувате толку многу во вашата забава за диплома и ќе започнете со последната забава пред прстенот со овој уникатен реквизити за фотографии, никогаш не треба да се грижите за луѓето незгодно да позираат на вашите фотографии повторно!.

Карактеристики

Производи во категоријата