.

.

Мидленд 38-965Р Камион И Приколка Најлон Точка Воздушни Сопирачки Цевки, Црвена Боја, 100 'Должина, 1/2 Номинален Надворешен Дијаметар, 0,062 Номинална Дебелина На Ѕидот

Мидленд 38-965Р Камион И Приколка Најлон Точка Воздушни Сопирачки Цевки, Црвена Боја, 100 'Должина, 1/2 Номинален Надворешен

DEN 4345.12

Износ
Залиха

Супериорна флексибилност на студеното време и отпорност на триење. Ув и озон отпорен најлон. Ги исполнува Или надминува Saej844 (тип а-не-засилен и тип б-засилен). Супериорна флексибилност на студеното време и отпорност на триење. Ув и озон отпорен најлон. Ги исполнува Или надминува Saej844 (тип а-не-засилен и тип б-засилен). Цевки за воздушни сопирачки достапни од инвентар во голема разновидност на бои и големини. Ги исполнува или надминува барањата за точки за употреба со фитинзи за компресија (забелешка : САЕ не препознава 1/8", 5/32" или 3/16" О.Д. Цевки за употреба со системи за воздушни сопирачки). идентификувани цевки за воздушни сопирачки по SAE J844 & FMVSS бр. 106 црева за сопирачки, 49 CFR 571.106. Во согласност со нашите сопствени ригорозни квалификации и инспекциски тестирања кои ги надминуваат барањата ЗА САЕ и точка. Дизајниран да работи до 150 psi во системите за воздушни сопирачки. Отпорен на напад од бензин, дизел гориво и најчесто користени хемикалии за патишта и чистење. Овој производ е произведен Од Мидленд.

Карактеристики

Производи во категоријата