.

.

САД Запечатување ЗУСА-ХТ-3135 Фда Челична Жица Армирано Пвц Цевки, 1-1/2 ИД, 2 ОД, 25' Должина

САД Запечатување ЗУСА-ХТ-3135 Фда Челична Жица Армирано Пвц Цевки, 1-1/2 ИД, 2 ОД, 25' Должина

DEN 3530.08

Износ
Залиха

Материјал : ПВЦ, Засилување : Челична Жица. Одделение : Стандард. Цврстина : Мека (60А-80А). Радиус На Свиткување : 1-1/4". Дурометар : 65А. Материјал : ПВЦ, Засилување : Челична Жица. Одделение : Стандард. Цврстина : Мека (60А-80А). Радиус На Свиткување : 1-1/4". Дурометар : 65А. Овој ПВЦ е засилен со челична жица за да издржи повисоки притисоци и да го намали таложењето на статички електрицитет. ПВЦ се користи за општи цели и може да издржи широк спектар на хемикалии.

Карактеристики

Производи во категоријата