.

.

Homhoo Пролет Натоварени Порта Тркалца 3 Тешки Порта Тркала Со Хардвер 220 Фунти Носивост

Homhoo Пролет Натоварени Порта Тркалца 3 Тешки Порта Тркала Со Хардвер 220 Фунти Носивост

DEN 399.84

Износ
Залиха

Портата Кастер Х 1. Завртки Х 4. Подлошки Х 4. Шрафцигер Х 1. Обидете се да го закачите тркалцето на портата на најниската точка на апликацијата, така што пружината ќе се компресира додека тркалцето се движи до високата точка. Обидете се да го монтирате тркалцето на портата што е можно подалеку од шарките за да бидете најефикасни. Тркалцата на портите не се наменети да ја носат целата тежина на портата. Компресивната пружина обезбедува возење апсорбирано од удари на нерамна земја. Тешки Лежишта. Ова е цврста врата за поддршка на големи дрвени или челични тешки порти до 220 килограми по тркалце. Совршен за фарми, имоти и домашна употреба. Повеќе Научен Дизајн. Должината на монтажната плоча е подолга од другите и е двострана со 4 дупки за монтирање, што прави поцврста монтажа и поголема апсорпција на удари. Мајсторски Вграден Пролет Натоварен. Оваа карактеристика многу го продолжува работниот век на тркалцето на портата и спречува песоци и камења да влезат во пролетта. Заштитете Ја Вашата Порта од Оштетување. Тркалцето на портата спречува вашите порти да се влечат и да ја оштетат површината на вашиот двор или патека. Ги олеснува отворањето и затворањето на портите. Доаѓа со Хардвер. Доаѓа со 4 завртки, 4 подлошки и 1 шрафцигер и, исто така, може да се повикате на упатството за употреба прикачено за водич за монтирање. Пролетните тркалца на портата обезбедуваат одлична поддршка за портите. Тие можат да носат голема тежина со противтежа на товарот на портата и овозможување слободно замавнување. Со тоа ќе спречите портата да виси, влече или уште полошо - да се откине од шарките. Дополнителна придобивка од тркалцето на портата со пружина за компресија е тоа што пружината им овозможува на тркалцата внимателно да се тркалаат на нерамни површини без да се загрози соодветната поддршка на портата.

Карактеристики

Wheel Diameter:
3 inch

Производи во категоријата