.

.

Замена на климата за сензорот за пламен на печки во Yorkујорк PSE-YK1

Замена на климата за сензорот за пламен на печки во Yorkујорк PSE-YK1

DEN 141.92

Износ
Залиха

Ова е сосема нов сензор за пламен на печки за клима. Кога сензорот за пламен оди лошо, печката ќе светне неколку секунди и потоа ќе се исклучи на безбедноста на сензорот за пламен. Ова е сосема нов сензор за пламен на печки за клима. Кога сензорот за пламен оди лошо, печката ќе светне неколку секунди и потоа ќе се исклучи на безбедноста на сензорот за пламен. Ова е сосема нов сензор за пламен на печки.

Карактеристики

Производи во категоријата