.

.

5PCS Универзален комплет за адаптер за црево за вакуум, вртете го ID 31,5 mm/11/4 инчи до ID 35mm/1.2/5 инчен конектор за цевка за уста

5PCS Универзален комплет за адаптер за црево за вакуум, вртете го ID 31,5 mm/11/4 инчи до ID 35mm/1.2/5 инчен конектор за цевка

DEN 0.33

Износ
Залиха

Адаптерот за црево за чистење на правосмукал е направен од високо квалитетен материјал, многу издржлив во употреба. Адаптерот за црево за правосмукал за правосмукал гарантира дека вашата машина продолжува да работи со максимални перформанси и ефикасност. Погоден за конвертирање на главата на четката со 35мм внатрешен дијаметар до четката со четка со 32мм внатрешен дијаметар. Како замена за вашата правосмукалка, му помага на правосмукалката во чистењето. Применливо за PYC-998 PYC-959 PYC-968 PYC-6001, MIDEA C3-L143 C C3-L148 B и друг адаптер 32-35mm. Адаптерот за црево за чистење на правосмукал е направен од високо квалитетен материјал, многу издржлив во употреба. Адаптерот за црево за правосмукал за правосмукал гарантира дека вашата машина продолжува да работи со максимални перформанси и ефикасност. Погоден за конвертирање на главата на четката со 35мм внатрешен дијаметар до четката со четка со 32мм внатрешен дијаметар. Како замена за вашата правосмукалка, му помага на правосмукалката во чистењето. Применливо за PYC-998 PYC-959 PYC-968 PYC-6001, MIDEA C3-L143 C C3-L148 B и друг адаптер 32-35mm.

Карактеристики

Condition:
100% Brand New Material
This item :

Производи во категоријата