.

.

WMYCONGCONG 150 ПАРЧИЊА 30-35mm Алигатор Клипови Електрични Тест Прстиња Со Заштитна Изолација Покритие, 6 Бои

WMYCONGCONG 150 ПАРЧИЊА 30-35mm Алигатор Клипови Електрични Тест Прстиња Со Заштитна Изолација Покритие, 6 Бои

DEN 2.33

Износ
Залиха

Вкупна Големина : 35 x 8 x 6mm / 1.4 "x 0.3" x 0.24 "(L*W*T)/30 x 8 x 6mm / 1.18 "x 0.3" x 0.24 " (L*W*T). Ширина На Отворена Вилица : 8мм / 0,31 " (Макс.). 6 Бои : Црвена, Зелена, Сина, Црна, Бела, Жолта. Количина : 150 парчиња, 25 парчиња секоја боја. 150 Парчиња Алигаторски Клипови (25 * Црвено + 25 * Зелено + 25 * Бело + 25 * Сино + 25 * Црно + 25 * Жолто). 6 Бои комплет за асортиман на метални алигаторски клипови, изработен од висококвалитетен метален материјал со одлична електрична спроводливост, идеален за употреба СО рачни уреди ЗА помош за лемење САМ, алатки за лемење во домаќинството и електрични алатки за тестирање. Погоден за научни експерименти, лебници и мултиметарски оловни клипови. Брзо поврзување со тест кола, овие пролетни клипови се од суштинско значење за дијагностицирање на прекинувачи и решавање проблеми со блокирање на блокирање. Асортиманот на метални алигаторски клипови, изработен од висококвалитетен метален материјал, има добра електрична спроводливост, идеален за домашни, автомобилски апликации. Пружината на клипот има добар цврст залак, идеален за УПОТРЕБА ЗА уред ЗА раце ЗА лемење САМ, алатка за лемење во домаќинството и алатка за електрично тестирање. Дојдете со 6 бои, изолациониот ракав го прави побезбеден и поудобен за работа. Вкупна Големина : 35 x 8 x 6mm / 1.4 "x 0.3" x 0.24 "(L*W*T)/30 x 8 x 6mm / 1.18 "x 0.3" x 0.24 "(L*W*T); Отворена Ширина На Вилицата : 8mm / 0.31 " (Макс.). Содржина На Пакетот : 25 * Црвени Алигаторски Клипови + 25 * Зелени Алигаторски Клипови + 25 * Бели Алигаторски Клипови + 25 * Сини Алигаторски Клипови + 25 * Црни Алигаторски Клипови + 25 * Жолти Алигаторски Клипови. Асортиманот на метални алигаторски клипови, изработен од висококвалитетен метален материјал, има добра електрична спроводливост, идеален за домашни, автомобилски апликации. Пружината на клипот има добар цврст залак, идеален за УПОТРЕБА ЗА уред ЗА раце ЗА лемење САМ, алатка за лемење во домаќинството и алатка за електрично тестирање. Дојдете со 6 бои, изолациониот ракав го прави побезбеден и поудобен за работа. Вкупна Големина : 35 x 8 x 6mm / 1.4 "x 0.3" x 0.24 "(L*W*T)/30 x 8 x 6mm / 1.18 "x 0.3" x 0.24 "(L*W*T); Отворена Ширина На Вилицата : 8mm / 0.31 " (Макс.). Содржина На Пакетот : 25 * Црвени Алигаторски Клипови + 25 * Зелени Алигаторски Клипови + 25 * Бели Алигаторски Клипови + 25 * Сини Алигаторски Клипови + 25 * Црни Алигаторски Клипови + 25 * Жолти Алигаторски Клипови.

Карактеристики

Производи во категоријата