.

.

3/0 Га. Позитивни терминали на батерии на бакар

3/0 Га. Позитивни терминали на батерии на бакар

DEN 155.52

Износ
Залиха

Комплетно олово слободни и ROHS во согласност - што го прави изземен од барањата за предлог на CA 65. Калај позлатен за супериорен отпор на корозија. Супериорна спроводливост на стандардни терминали на батерии. Кодирана во боја и умира кодирана. Комплетно олово слободни и ROHS во согласност - што го прави изземен од барањата за предлог на CA 65. Калај позлатен за супериорен отпор на корозија. Супериорна спроводливост на стандардни терминали на батерии. Кодирана во боја и умира кодирана. 3/0 мерачи Позитивни терминали на бакарна батерија. Вклучува завртка и орев. Терминалите на батеријата изработени од 95% чист бакар со светло калај. Се карактеризира со големина на жица и ознаки за поларитет. Вклучува орев и завртка. Може да се залепи или залепи.

Карактеристики

Производи во категоријата