.

.

Alarm alarm Doder RC Buzzer, аларм за зуи за FPV со голема сигурност долг сервисен живот за FPV Racing Drone

Alarm alarm Doder RC Buzzer, аларм за зуи за FPV со голема сигурност долг сервисен живот за FPV Racing Drone

DEN 2.00

Износ
Залиха

Со функција на традиционален активен зуи и е синхронизиран со возењето на контролорот. Лесен и со мала големина, преносен, не е товар за далечински управувач дрон. Компатибилен за FPV Racing Drone и за RC Drone, внимателно дизајнирајте со целосни функции. Кога нормално се поврзете, ако главната батерија се напојува за време на мувата, може да испушти звук по 30 секунди исклучување на напојувањето, а ЛЕР ќе испушти бела светлина. Компатибилен за контролорот BF/CF, само поврзете се со интерфејсот Buzzer на контролорот и ќе работи. Со функција на традиционален активен зуи и е синхронизиран со возењето на контролорот. Лесен и со мала големина, преносен, не е товар за далечински управувач дрон. Компатибилен за FPV Racing Drone и за RC Drone, внимателно дизајнирајте со целосни функции. Кога нормално се поврзете, ако главната батерија се напојува за време на мувата, може да испушти звук по 30 секунди исклучување на напојувањето, а ЛЕР ќе испушти бела светлина. Компатибилен за контролорот BF/CF, само поврзете се со интерфејсот Buzzer на контролорот и ќе работи. 1. Со функцијата на традиционалниот активен зуи и е синхронизиран со возењето на контролорот.2. Кога нормално се поврзете, ако главната батерија се напојува за време на мувата, може да испушти звук по 30 секунди исклучување на напојувањето, а ЛЕР ќе испушти бело светло.3. Компатибилен за контролорот BF/CF, само поврзете се со интерфејсот Buzzer на контролорот и ќе работи.4. Компатибилен за FPV Racing Drone и за RC Drone, внимателно дизајнирајте со целосни функции.5. Лесен и со мала големина, преносен, тах без товар за далечински управувач дрон. Спецификација : Тип на ставка : RC Buzzer Alrammaterial : Електронска компонентаColor : Black Size : Прибл. 25x17x17mm/1.0x0.7x0.7inweight : приближно. 10.0g/0.4ozuse Батерија : 3,7 V 100m Ah литиум батерија (вграден) Оперативен напон : 5 Vfitment : Fit for FPV Racing Dronefit за RC Dronehow за употреба : Поврзете го зуи за GND/BZ- линиите на контролорот, а потоа и поврзете се со 5 V напон до Workpack Age List : 1 x RC Buzzer Alarm1 x Connect Connect Cable.

Карактеристики

Item Type:
RC Buzzer Alarm
Material:
Electronic Component
Color:
Black
Size:
Approx. 25x17x17mm/1.0x0.7x0.7in
Weight:
Approx. 10.0g/0.4oz
Use Battery:
3.7v 100mah Lithium Battery (built-in)
Operating Voltage:
5V
Fitment:
Fit for FPV Racing Drone:
Fit for RC Drone:
How to use:
Connect the buzzer for GND/BZ- lines of the controller, and then connect to the 5V voltage to work:
PackageList:
1 x RC Buzzer Alarm:
1 x Connect Cable:

Производи во категоријата