.

.

Беспилотно летало, беспилотни летала со камера за возрасни 6K, GPS беспилотни летала за возрасни, мини дрон, FPV беспилотно летало, беспилотно летало, беспилотно летало

Беспилотно летало, беспилотни летала со камера за возрасни 6K, GPS беспилотни летала за возрасни, мини дрон, FPV беспилотно

DEN 212.80

Износ
Залиха

Сигнал за контрола на далечински управувач на мобилен телефон, сигнал : 5 G Wi Fi / Растојание за пренесување на слика од околу 600 метри на растојание од контрола на контролата. 6 K ESC Camera / Switch со двојни леќи Користете ја батеријата : батерија на каросеријата : 7. 5 G Контрола на преносот Анти-мешање технологија. Дрон, возрасен дрон со камера 6 K, возрасен GPS Drone, Mini Drone, FPV Drone, Drone Drone, дрон за почетници, дрон за деца, 6 K Drone, 30 минути лет, Motordimensions без четки. N 6 K HD двојна камера】 : Предниот дел е опремен со 60 милиони HD аеро-аеро-агол камера, дното е опремено со HD камера, предните леќи поддржуваат електро-прилагодување на далечински управувач 90 °, ориентацијата за воздушна фотографија е пообемна, давајќи ви подобро креативен простор.4 V2500 m Ah далечински управувач батерија. Летајќи поудобно, пукајќи поудобно.【Интелигентен лебди за позиционирање】 : Дронот има функција на режим на фиксна висина, која може да лебди стабилно на одредена позиција на висина. GPS позиционирање користејќи клучна функција за враќање за лесно да го пронајдете патот дома. Горе, надолу, напред, назад, летајте лево, летајте десно, превртете се над 4 канали. 【Моќни карактеристики】 : Со Wi Fi функција, 5 G менувачот може да се поврзе со апликации, APK систем, фотографија, видео, фото на гестикулации, сензори, автоматска фотографија, 50x зум, пренесување на слики во реално време преку телефонската камера. Еден клуч за започнување на инфрацрвена четиристрана индукциска пречка за избегнување, стабилност на летот, со инфрацрвени пречки за избегнување на пречки нема да погодат пречки, двојно позиционирање на оптичкиот проток GPS +, режим на оптички проток во затворен простор, двојно режим на лет GPS + Оптички проток. Горе, надолу, напред, назад, летајте лево, летајте десно, превртете се над 4 канали. Преклопување на трупот, еден клуч за полетување, еден клуч за слетување, лебди на фиксна висина, фиксна висина на проток на светлина, Wi Fi конекција, контрола на апликации, фото гест, видео за гестикулации, враќање на GPS, GPS следат, лет за траекторија, опкружување на фиксна точка, прилагодување на брзината, реално- Преносот на време, споделување на видео со слики од MV, леќи за далечински управувач, прекинувач за леќи, пакет за складирање. 【Интелигентен лебди за позиционирање】 : Дронот има функција на режим на фиксна висина, која може да лебди стабилно на одредена позиција на висина. ААА батерија *3Контрол режим : Рачка далечинска контрола. 【Интересно и забавно】 : Нацртајте ја патеката на летот на екранот, дронот ќе лета автономно по одредената патека. Светло тело, силен век на траење на батеријата. GPS позиционирање користејќи клучна функција за враќање за лесно да го пронајдете патот дома.5x10x6cm, распространето : 25x25x6cmcolor : Blackflight Performance. Една батерија може да донесе 30 минути време на летање, повеќе од повеќето потрошувачки беспилотни летала од ист вид на издржливост. Една батерија може да донесе 30 минути време на летање, повеќе од повеќето потрошувачки беспилотни летала од ист вид на издржливост. 【Едноставно работење, лесно да се започне】 : режим без глава, лет без да се идентификува насоката на телото, полесно контролата на летот. 【Интересно и забавно】 : Нацртајте ја патеката на летот на екранот, дронот ќе лета автономно по одредената патека. Шест оски гироскоп, измазнет лет и полесна контрола.

Карактеристики

Производи во категоријата