.

.

Контролорот за летање Mingchuan F405 Stack 5V 10V BEC 3-6S NOXE OSD BlackBox 20x20mm барометар за FPV Freestyle Drones DIY Quadcopter

Контролорот за летање Mingchuan F405 Stack 5V 10V BEC 3-6S NOXE OSD BlackBox 20x20mm барометар за FPV Freestyle Drones DIY Quadcopter

DEN 623.84

Износ
Залиха

Главна контролна единица (MCU) од магацинот на контролорот на летот : STM32 F 405/168 MHz. Сензор (IMU) : ICM-42688-p. Барометар Blackbox со ESC сигнал : Pwm, Oneshot 42, Oneshot 125, Multi Shot, D Shot 150, D Shot 300, D Shot 600. Безжична конфигурација на Betaflight со фирмвер : Бета лет_ 4.3.1 JHEF405 Pro.hex. Стак на контролорот на летот вграден во приемник : SBUS/I Bus/DSM 2/DSM X/TBS/EL RS. UART : UART 1, UART 2, UART 3, UART 4, UART 5. ВИДЕО ОБВРСКИ (OSD) : AT7456 E. Главна контролна единица (MCU) од магацинот на контролорот на летот : STM32 F 405/168 MHz. Сензор (IMU) : ICM-42688-p. Барометар Blackbox со ESC сигнал : Pwm, Oneshot 42, Oneshot 125, Multi Shot, D Shot 150, D Shot 300, D Shot 600. Безжична конфигурација на Betaflight со фирмвер : Бета лет_ 4.3.1 JHEF405 Pro.hex. Стак на контролорот на летот вграден во приемник : SBUS/I Bus/DSM 2/DSM X/TBS/EL RS. UART : UART 1, UART 2, UART 3, UART 4, UART 5. ВИДЕО ОБВРСКИ (OSD) : AT7456 E. Model : F405 NOXE Barometer (Baro) : YES Blackbox : 16 MB Input voltage : 3-6 SLipo (7.4-26 V) 5 V-BEC:5 V/2.5 A±0.1 V 10 V-BEC:10 V/2 A±0.1 V HD interface : YES IIC: LED1 LED лента : Поддржува Да Буцер : Поддржува 5 V Активен Да USB : Микро USB струја порт : Да Сензор за напон : Да, копче DFU : Да Големина : 27 * 27мм Дупка за монтирање : 20 * 20мм Тежина : 4,9g.

Карактеристики

Производи во категоријата