.

.

Amzer Luxe Argyle Cange Case за T -Mobile MyTouch 3G/HTC Magic - Clear

Amzer Luxe Argyle Cange Case за T -Mobile MyTouch 3G/HTC Magic - Clear

DEN 0.33

Износ
Залиха

Боја за фаќање на окото и врежаната шема на аргиле дава изглед на глава!. Засилена кожа на луксуз Аргиле - помодерна и траен случај од Амцер. Сите карактеристики на телефонот се целосно достапни преку случајот без да го отстранат. Овозможува дополнителен зафат и влечење на аголни површини. Дизајнирано совршено за да се усогласи со вашиот дизајн на Т-Мобиле. Боја за фаќање на окото и врежаната шема на аргиле дава изглед на глава!. Засилена кожа на луксуз Аргиле - помодерна и траен случај од Амцер. Сите карактеристики на телефонот се целосно достапни преку случајот без да го отстранат. Овозможува дополнителен зафат и влечење на аголни површини. Дизајнирано совршено за да се усогласи со вашиот дизајн на Т-Мобиле. Барате мобилен преуредување? Луксузната кожа на Амцер го доби токму она што е потребно за да се претвори вашиот уред безгласен уред во луксузен и гламурозен паметен телефон. Флексибилната, но издржлива кожа се спротивставува на влијанијата и абразиите, така што вашиот паметен телефон се чува во состојба „само надвор од кутијата“. Дизајнирано да ви овозможи целосен пристап до тастатурата и сите други критични контроли, за модерно функционален Т-Мобиле. Задебелените бои и различната врежана шема на аргиле нудат цврста заштита со малку модерна талент!.

Карактеристики

Производи во категоријата