.

.

30563б Заменливи Тркалезни Вакуумски Ремени Одговара На Вакуумот Еурека Ком

30563б Заменливи Тркалезни Вакуумски Ремени Одговара На Вакуумот Еурека Ком

DEN 2.33

Износ
Залиха

(5) Резервни Заменливи Тркалезни Вакуумски Ремени. Одговара На Еурека Комерцијални Вакуум Модели : SC679, SC684, SC688, SC689, SC695, SC881, SC882, SC883, SC886, SC887, SC888, SC889, SC899, SC9050, S635, S645, S675, S677. Спецификации : приближно 4-1/4" во дијаметар и 1/4" висина, Тркалезна, Одговара На Повеќето Исправени Модели, Тешки, Нарачани Количини : 5 Ремени. Заменливи w / Дел Број : 30563 B. Оем Броеви Се Предвидени Само За Повикување-Ве Молиме Потврдете Одговара пред Нарачување. (5) Резервни Заменливи Тркалезни Вакуумски Ремени Одговара На Комерцијални Вакуумски Модели ЕУРЕКА : SC679, SC684, SC688, SC689, SC695, SC881, SC882, SC886, SC887, SC888, SC889, SC899, SC9050, S635, S645, S675, S677 Specs : Приближно 4-1/4" Во Дијаметар И 1/4" Висина, Тркалезна,Одговара На Повеќето Исправени Модели,Тешка Работа,НАРАЧАНА КОЛИЧИНА : 5 РЕМЕНИ ЗАМЕНЛИВИ СО БРОЈ НА ДЕЛ : 30563Б СИТЕ БРОЕВИ И ЛОГОА НА ОЕМ ДЕЛ ТРЕБА ДА СЕ КОРИСТАТ САМО ЗА ЦЕЛИ НА ИДЕНТИФИКАЦИЈА.

Карактеристики

Производи во категоријата