.

.

30 серија на конвертор на вртежен момент за манко 5959 комета 203589 203589a Go Kart Asimmetric Correa 3 парчиња

30 серија на конвертор на вртежен момент за манко 5959 комета 203589 203589a Go Kart Asimmetric Correa 3 парчиња

DEN 2.67

Износ
Залиха

30 серии Комета за конвертор на вртежен момент Комета Go Kart Belt 203589 Go Cart Belt Drive Belt Manco Drive Belt 5959 Comet Belt 203589 203589a. Fits Comet Drive Clutch 219554a w/6 "управувана макара, макара треба да биде помеѓу 6 5/8 инчи и 6 11/16 инчи, не одговара на 7" управувана макара. Go Kart Belt for Manco, American Sportworks, Hammerhead и Ken-Bar Karts со мотори од 5 HP-7 HP, кометата Tav2 Bolt на комплетот за вртежен момент-а-вертер, за Coleman KT196 196 CC појас. Засилен појас, масло и отпорен на топлина, одлична флексибилност и отпорност на страничен притисок, мазен пренос, одличен флекс, долг животен век. Содржина : 3 парчиња во пакетот. 30 серии Комета за конвертор на вртежен момент Комета Go Kart Belt 203589 Go Cart Belt Drive Belt Manco Drive Belt 5959 Comet Belt 203589 203589a. Fits Comet Drive Clutch 219554a w/6 "управувана макара, макара треба да биде помеѓу 6 5/8 инчи и 6 11/16 инчи, не одговара на 7" управувана макара. Go Kart Belt for Manco, American Sportworks, Hammerhead и Ken-Bar Karts со мотори од 5 HP-7 HP, кометата Tav2 Bolt на комплетот за вртежен момент-а-вертер, за Coleman KT196 196 CC појас. Засилен појас, масло и отпорен на топлина, одлична флексибилност и отпорност на страничен притисок, мазен пренос, одличен флекс, долг животен век. Содржина : 3 парчиња во пакетот. Предмети : 3 парчиња/поставени ремени за погони. Модел : За Манко 5959, за комета 203589a. Дел бр : 203589/5959.203589a. Заменува за Мареј Дел бр. : 12-8487.Baja Motorsports Дел бр. : BB65-395.KEN-BAR Дел бр. : 300-009.Сенс Дел бр. : 255-299.rotary Дел бр : 8487.-. Карактеристики : Засилен појас на келар влакна, отпорен на абење, висока јачина на затегнување. Спецификации : широко распространето 3/4 ", 20 1/2 °, должина од 27 1/32 ', асиметрична (18 ° + 2 1/2 °). Бидете помеѓу 6 5/8 инчи и 6 11/16 инчи. Не одговарајте на 7 "управувана макара. ФИТМЕНТ : . Ременот за конвертор на вртежи од 30 серии Go Kart Belt што се користи на повеќето Manco, American Sportworks и Ken-Bar Karts со мотори од 5 HP-7 HP. Fits Coleman KT196 Go Kart Buggy 4 Wheelers 196cc 6,5 HP. Fits Comet Drive Clutch 219554a w/ 6 "управувана макара, не одговара на 7" управувана макара. American Sportworks Black Fox, Conquest, Fox 2x5, Fox LXT, Havoc, Red Fox LXT, Silver Fox, Vortex, Manco 285 и 286 Dingo, 485, 486, 606 Model Go Karts и Mini Bike.

Карактеристики

Производи во категоријата