.

.

ПОРТЕР - Кабел Шаблон Водич Заклучување

ПОРТЕР - Кабел Шаблон Водич Заклучување

DEN 169.28

Износ
Залиха

ТЕМПЛЕТ.ВОДИЧ ЗАКЛУЧУВАЊЕ Н. ТЕМПЛЕТ.ВОДИЧ ЗАКЛУЧУВАЊЕ Н. ТЕМПЛЕТ.ВОДИЧ ЗАКЛУЧУВАЊЕ Н. ТЕМПЛЕТ.ВОДИЧ ЗАКЛУЧУВАЊЕ Н. ТЕМПЛЕТ.Водич ЗАКЛУЧУВАЊЕ N. Се Користи за да се обезбеди шаблон водич за рутер под-база кога дефиниција рутирање. Компатибилен со сите портер кабел дефиниција водичи. Опис на производот Ова Е овластен дел Од О.Е. М. Одговара на различни Модели На Кабелски Портер. ОЕМ Дел Број 42237. Произведено во Сад. Од Производителот го најдовте вашиот водич за шаблони; но каде е оревот за заклучување? Навртката За Заклучување На Шаблонот Портер-Кабел 42237 се користи при инсталирање на водичи За Шаблони За Портер-Кабел за контролирани модели на сечење. Извиткана површина овозможува лесно затегнување на рацете за брзо прилагодување со водичот за шаблони. 42237 е изработен од прецизно обработен челик за позитивно заклучување и издржливост и одговара на сите водичи за Шаблони За Кабли За Портер. КАРАКТЕРИСТИКИ Одговара на сите водичи За Шаблони За Портер-Кабел Потребни За инсталирање на шаблон водич Завиткана површина за лесно затегнување Прецизно обработен челик за позитивно заклучување и спецификации за издржливост Прецизно обработениот челик Одговара на сите водичи за Шаблони За Кабелски Портер.

Карактеристики

Производи во категоријата