.

.

Алтерна Мојата коса Мојата платно Мелтавеј без плакница Мицеларна чистач и уште еден ден сув шампон вегански стајлинг сет | Чиста за чистење на крем за вода за чист?

Алтерна Мојата коса Мојата платно Мелтавеј без плакница Мицеларна чистач и уште еден ден сув шампон вегански стајлинг сет |

DEN 960.00

Износ
Залиха

Вегански крем до пудер без плакнење на мицеларна чистач за коса што апсорбира масло или пот и го распаѓа производот за коса што се чувствува чиста туш. Вегански крем до пудер без плакнење на мицеларна чистач за коса што апсорбира масло или пот и го распаѓа производот за коса што се чувствува чиста туш.

Карактеристики

Производи во категоријата