.

.

Aurifil 40 wt 3 конус на нишка, бело

Aurifil 40 wt 3 конус на нишка, бело

DEN 420.80

Износ
Залиха

49 wt 3ply 3,280 јарди, нишка направена за да се справат со машините со голема брзина, високо-технологија, долгорочно. Исто така, работи за шиење на облека, правење торби, домашно шиење на машини и многу повеќе. 49 wt 3ply 3,280 јарди, нишка направена за да се справат со машините со голема брзина, високо-технологија, долгорочно. Исто така, работи за шиење на облека, правење торби, домашно шиење на машини и многу повеќе.

Карактеристики

Производи во категоријата