.

.

6 , 9 l x 6, 10, 14 TPI уривање челик

6 , 9 l x 6, 10, 14 TPI уривање челик

DEN 1.67

Износ
Залиха

✅ 6 ", 9" l x 6, 10, 14 TPI за уривање челик. ✅ Должина : 6 ", 9". ✅ Заби по инч : 6, 10, 14. ✅ Материјал : челик. ✅ Ставка : Поставување на сечилото за возвраќање на пила. ✅ 6 ", 9" l x 6, 10, 14 TPI за уривање челик. ✅ Должина : 6 ", 9". ✅ Заби по инч : 6, 10, 14. ✅ Материјал : челик. ✅ Ставка : Поставување на сечилото за возвраќање на пила. 1839465 Поставување на сечилото за реципроцитет на сечилото, уривање на примена на примарна материја, материјали исечени на ферозни метали, должина на сечилото 6 во, 9 in, заби по инч 6, 10, 14, ширина на сечење 0,035 во, 0,062 in, челик со сечила, врв материјал дво-метал Влечен, стил на грб директно, број на рабови за сечење 1, стилски стил ригиден за директно сечење, за употреба со пила за реципроцитет на типот на пила.

Карактеристики

Производи во категоријата