.

.

Tyt 1/2 x 20ft Кинетичко закрепнување и лента за јаже, 7650 bs Energy Rope, тешка најлонска двојна плетенка за влечење за ATV UTV (црна

Tyt 1/2 x 20ft Кинетичко закрепнување и лента за јаже, 7650 bs Energy Rope, тешка најлонска двојна плетенка за влечење за ATV

DEN 862.40

Износ
Залиха

Tyt 1/2 "x 20ft јаже со максимална јачина на кршење од 7650 bs. Препорачано за ATV, VAN, JEEP, UTV, Truck, Snowmobile. Премиум јаже 100% јаже за обновување на најлон N66, двојно плетенка структура, висока облога отпорна на абразија, песок и песок и Калта нема да влезе. Обложена со полиуретан (ПУ) за да ја подобри својата цврстина против УВ, вода и абразија што го прави да трае подолго и погодно за груби временски услови. Ова јаже за напојување е 45% полесно од јажињата со иста сила, подинамично и еластична, и може да се протега до 30% за време на спасувањето, кој делува како динамичен тампон за возилото и го намалува оптоварувањето на влијанието врз точката на прицврстување. Загарантирано искуство од 5 везди - ако не сте 100% задоволни, ние ќе замениме Тоа со нов производ или ги враќате сите пари. Tyt 1/2 "x 20ft јаже со максимална јачина на кршење од 7650 bs. Препорачано за АТВ, комбе, epип, УТВ, камион, снежна моторна мотор. Премиум јаже 100% најлон N66 јаже за обновување, двојно плетенка структура, висока облога отпорна на абразија, песок и кал нема да влезат. Објавено со полиуретан (ПУ) за да ја подобри нејзината цврстина против УВ, водата и абразијата што го прави да трае подолго и погоден за груби временски услови. Ова напојување е 45% полесно од јажињата со иста јачина, подинамично и еластично и може да се протегаат до 30% за време на спасувањето, што делува како динамичен тампон за возилото и го намалува оптоварувањето на влијанието на точката на прицврстување. Загарантирано искуство со 5 starвезди - ако не сте 100% задоволни, ние ќе го замениме со нов производ или ќе ги вратиме сите пари.

Карактеристики

Производи во категоријата