.

.

Машина за термичко врзување 500 листови со капацитет за обврзувачки материјал 110V машина за врзување A3/A4/A5 Документ за топлина врзивно средство за топлина

Машина за термичко врзување 500 листови со капацитет за обврзувачки материјал 110V машина за врзување A3/A4/A5 Документ за топлина

DEN 3.33

Износ
Залиха

【50мм Дополнително густо врзување】 Секоја дебелина која се движи од околу 500 листови хартија. 【Широка апликација】 Оваа машина за врзување може да се користи за обврзувачки договори, извештаи, понуди, полиси за осигурување, документи за виза, книги за сметководство, картички за челик и финансиски ваучери. 【Нов концепт за електронско врзување】 Применет систем за контрола на процесорот, PTC керамичко греење и откривање на светлина за инфрацрвена светлина, безбедно и сигурно, безгрижно врзување. 【Притиснете со рака】 Спречете го првиот и последниот лист да падне. 【Висока прецизност прекувремена заштита】 ослободена и загрижена за излишен лепак, заштеда на енергија. За да обезбедите подобра употреба на производот, прочитајте ги овие оперативни процедури : 1. Поставете ги документите во капакот, усогласете ги десно и лево, нагоре и надолу, тропајте на тврда површина за да ги усогласите сите чаршафи специјално на 'рбетот. Осветлена индикаторот за затоплување и светло за избор на време (ⅰ). 3.Семот нагоре започнува 4.Поставувањето нагоре се комплетира кога светлината ќе се вклучи и се слуша звук на зуење. 5. Засновано на дебелината на документот да биде врзан, изберете време за врзување. Избор на време : Избор I. (60 секунди) е погоден за стандардни капаци дебели помалку од 20мм. Селекција II (120 секунди) е погоден за стандардни капаци дебели над 20 мм. Селекцијата III (180 секунди) е погоден за ваучери за сметководство и капаци на Steel Vip. Стандардниот избор е јас ако не е направен избор. 6. Вметнете ги документите во жлебот во целосен контакт со таблата за греење. Кога се слуша звук на зуење, рачно притиснете ја предната табла затегната против документот. Загревањето започнува. 7. Кога се вклучуваат светлата и се слуша звук на зуење, извадете ги документите. Вметнете го во жлебот за ладење 3 минути за да оставите да се олади. Завршено е совршено и убаво врзување за документи. Систем за безбедност на претпазливост : Оваа машина е опремена со автоматски систем за исклучување на таблата за греење. Кога документите ќе останат на жлебот за греење или сте далеку последователни 10 минути по завршувањето на врзувањето, системот на процесорот автоматски ќе ја исклучи моќноста за таблата за греење сè додека не се извадат документите и системите се ресетираат на автоматско греење. 3 минути подоцна, врзувањето може да започне за друга книга, ако го вклучите прекинувачот за да ја загреете машината и да го оставите текстот неврзан, моќноста ќе се отсече автоматски по 12 минути во мирување. ВНИМАНИЕ : . 2. За да ја осигурате вашата безбедност, ве молиме не допирајте ја таблата за греење со раката кога машината е на работа.

Карактеристики

Производи во категоријата