.

.

DXSE SSR-10AA SSR-25AA SSR-40AA 10A 25A 40A модул за реле на цврста состојба 80-250V влез AC 24-380V AC излез

DXSE SSR-10AA SSR-25AA SSR-40AA 10A 25A 40A модул за реле на цврста состојба 80-250V влез AC 24-380V AC излез

DEN 268.80

Износ
Залиха

Огромна за влажна пепел и барања за докажување на корозија на суровата околина, а приликата на честиот прекинувач, наместо електромеханичкото реле е широко користено во уредот контролиран од дигитална програма, уредот за контрола на температурата, системот за обработка на податоци и компјутерски терминален интерфејс за интерфејс на струја : струја на струја : струја на струја : струја на струја : струја на струја : струја на струја : струја на струја : струја на струја : струја на струја : 10 A/25 A/40 ALOAD напон : 24 ~ 480 V/Accontrol Напон : 80 ~ 250 V/Accontrol Струја : DC : , 3 ~ 25m A, AC : 12 Mawork Упатство : LED.

Карактеристики

Производи во категоријата