.

.

Aviditi 7 x 12 рамни отворени чисти пластични поли полиња за забави, подароци, делови, складирање, пакување и многу повеќе, 4 мил

Aviditi 7 x 12 рамни отворени чисти пластични поли полиња за забави, подароци, делови, складирање, пакување и многу повеќе,

DEN 2.67

Износ
Залиха

Поли-торбите со тешки точки се совршени за заштита на производи со тежина како индустриски делови и алатки од нечистотија, прашина и влага. Ги исполнува спецификациите на ФДА и УСАА. Чантите се произведуваат од 100% девица, полиетилен филм со висока јасност. Затвори торби со врски со пресврт, лента со торби или со запечатување на топлина. Материјали за испорака. Материјали за испорака. Поли -торбите се разноврсно и флексибилно решение за складирање. Од храна до индустриски алатки и електронска опрема, постои поли торба за секоја апликација.

Карактеристики

Производи во категоријата