.

.

Безбедна паралелна табла за JST-XH & EC3

Безбедна паралелна табла за JST-XH & EC3

DEN 3.33

Износ
Залиха

Паралелно, лесно и безбедно полнење и балансирање до четири батерии. Паралелно, лесно и безбедно полнење и балансирање до четири батерии. Совршен брак на безбедност и погодност, нашите нови безбедни паралелни табли се подготвени да направат проблеми со полнењето нешто од минатото. Таблата доаѓа целосно заштитена со осигурувачи, со 40А осигурувачи на сечилото на главното коло и полифузи за само-ресетирање кои ги штитат вашите приклучоци за рамнотежа. Одборот може да управува со пакувања од 2 S-6 S и е способна да наплати до четири пакувања одеднаш со максимална вкупна стапка на полнење од 35А. Треба да наплаќате повеќе пакувања? Едноставно Daisy Chain повеќе одбори заедно и нема ограничување колку можете да се поврзете. Со главните и балансните кабли вклучени за да се поврзете со кој било полнач што го користите, ова е вистинско решение за додатоци и игра.

Карактеристики

Производи во категоријата