.

.

Волтер Titex- DC150-03-06.300A0-WJ30RE вежба

Волтер Titex- DC150-03-06.300A0-WJ30RE вежба

DEN 2.33

Износ
Залиха

Стандардни вежби за геометрија - цврст карбид. DC150 Изведете цврста вежба со карбид без внатрешна течност за ладење. Одделение : WJ30 RE, K30 F, Tinal. Стандардни вежби за геометрија - цврст карбид. DC150 Изведете цврста вежба со карбид без внатрешна течност за ладење. Одделение : WJ30 RE, K30 F, Tinal.

Карактеристики

Производи во категоријата