.

.

Држач за држачи на тоалетна хартија, слободен држач за хартија за ткиво со полица од дрво и индустриска цевка од ковано железо, дрвен држач за хартија за бања за мие?

Држач за држачи на тоалетна хартија, слободен држач за хартија за ткиво со полица од дрво и индустриска цевка од ковано железо,

DEN 0.33

Износ
Залиха

? Дизајнот на полицата на решетката за ткиво ви овозможува да поставите мобилни телефони, влажни марамчиња и други мали работи за да ја направите бањата да изгледа организирана. ? Можете да се преселите во соодветна позиција по потреба, и можете да ја добиете хартијата само со тоа што ќе стигнете. Компактната големина може да се постави во мал простор, со целосна употреба на аголниот простор. ? Дрвената основа е рамна и тешка за да се осигура дека држачот на ткивото на хартијата не е лесно да се преврти. Надворешната површина на заградата е обложена со анти-карано електроплативниот слој, кој може да го одржи сјајот и не е лесно да се 'рѓа. ? Комбинацијата на вон-бело дрво и црн метал додава ретро чувство во вашиот дом. Овој штанд на држачот на тоалетна хартија може да одговара на повеќето стилови на украсување. ? 【Лесно за инсталирање】 Илустрираните упатства се вклучени во пакетот. Треба само да пребарувате за да ја завршите инсталацијата брзо. Дрвената табла на држачот на хартијата за бања не е пред-дупчат, но лесно е да се залепите со шрафцигер (не е вклучено), и можете да ја инсталирате по своја волја. ? Дизајнот на полицата на решетката за ткиво ви овозможува да поставите мобилни телефони, влажни марамчиња и други мали работи за да ја направите бањата да изгледа организирана. ? Можете да се преселите во соодветна позиција по потреба, и можете да ја добиете хартијата само со тоа што ќе стигнете. Компактната големина може да се постави во мал простор, со целосна употреба на аголниот простор. ? Дрвената основа е рамна и тешка за да се осигура дека држачот на ткивото на хартијата не е лесно да се преврти. Надворешната површина на заградата е обложена со анти-карано електроплативниот слој, кој може да го одржи сјајот и не е лесно да се 'рѓа. ? Комбинацијата на вон-бело дрво и црн метал додава ретро чувство во вашиот дом. Овој штанд на држачот на тоалетна хартија може да одговара на повеќето стилови на украсување. ? 【Лесно за инсталирање】 Илустрираните упатства се вклучени во пакетот. Треба само да пребарувате за да ја завршите инсталацијата брзо. Дрвената табла на држачот на хартијата за бања не е пред-дупчат, но лесно е да се залепите со шрафцигер (не е вклучено), и можете да ја инсталирате по своја волја.

Карактеристики

Производи во категоријата