.

.

Rode Rodecaster Pro Integrated Podcast Production Studio Screen Prector, Boxwave® [Cleartouch Crystal] HD Film Skin - штитови од гребнатини

Rode Rodecaster Pro Integrated Podcast Production Studio Screen Prector, Boxwave® [Cleartouch Crystal] HD Film Skin - штитови

DEN 3.00

Износ
Залиха

Ултра-високата визуелна транспарентност од 99% произведува живописни бои. ? [Јачина и стабилност] направена од високо-одделение термопластика дизајнирана за издржливост; Cleartouch Crystal го штити вашиот екран од гребнатини и прашина. ? [Исчистете] Врски за лепило за лепило совршено на вашиот екран и никогаш нема да остават леплива остаток по лупењето. ? [Вклучено] Секој пакет содржи 2 заштитници на кристалниот екран Clear Touch за вашето студио за производство на Podcast Podcast Podcaster Pro, картичка за апликација Cleartouch и крпа за чистење на микрофибер. [Ве молиме, ве советувате] на специјалното лепило со низок так е потребно малку време за целосно да се придржуваат околу рабовите и кога ќе се случи, празнините на воздухот се расчистуваат. Празнините ќе исчезнат за околу 2 дена по редовната употреба. Ултра-високата визуелна транспарентност од 99% произведува живописни бои. ? [Јачина и стабилност] направена од високо-одделение термопластика дизајнирана за издржливост; Cleartouch Crystal го штити вашиот екран од гребнатини и прашина. ? [Исчистете] Врски за лепило за лепило совршено на вашиот екран и никогаш нема да остават леплива остаток по лупењето. ? [Вклучено] Секој пакет содржи 2 заштитници на кристалниот екран Clear Touch за вашето студио за производство на Podcast Podcast Podcaster Pro, картичка за апликација Cleartouch и крпа за чистење на микрофибер. [Ве молиме, ве советувате] на специјалното лепило со низок так е потребно малку време за целосно да се придржуваат околу рабовите и кога ќе се случи, празнините на воздухот се расчистуваат. Празнините ќе исчезнат за околу 2 дена по редовната употреба. Чувајте го вашиот екран чист со Cleartouch Crystal на Boxwave, лидерот на индустријата во заштитата на екранот. Нашиот иновативен материјал за чистење на екранот обезбедува максимална заштита на екранот додека ја зачувувате кристално чистата оптичка јасност. Екранот на вашиот Rodecaster Pro Integrated Podcast Production Studio ќе биде заштитено од прашина и штетни гребнатини. Изработено со цврст, квалитетен филм со двојно слој, нашиот Cleartouch Crystal е дизајниран со прециз Студио. Специјалното лепило без luless никогаш нема да остави лепливи остатоци што можат да го оштетат вашиот екран. Не, други брендови на заштитници на екранот, исто така можете повторно да го користите заштитникот на екранот Clear Touch со едноставно миење на единицата со топла вода и сапун за рачно за да го обновите квалитетот на лепилото. Искусете ги придобивките сами и видете зошто толку многу други го користат Cleartouch Crystal за да го подобрат својот Rode Caster Pro Intertive Podcast Production Studio Screen! Cleartouch Crystal : Иновации во заштитата на екранот.

Карактеристики

Производи во категоријата