.

.

Делови За Додатоци За тркала Сет Од 2 Центрични Растојанија На Тркала Адаптери 5х4, 50 до 5х4, 50 со 71,5 Центар Со Дебелина Од 1,25 Инчи М14х1, 5 Конец

Делови За Додатоци За тркала Сет Од 2 Центрични Растојанија На Тркала Адаптери 5х4, 50 до 5х4, 50 со 71,5 Центар Со Дебелина

DEN 886.56

Износ
Залиха

2 Адаптери За Тркала / Разделувачи Шема на Завртки на Возилото 5 х 114,3 мм (5 х 4,50) Шема на Завртки на Тркалата 5 х 114,3 мм (5 х 4,50) Дебелина 1,25" Конец М14х1, 5 Центар Роден 71,5. Центар Во Центарот на возилото и тркалото. Адаптерот се смета За Центар Центричен кога внатрешниот дијаметар точно се совпаѓа со центарот, намалувајќи ги вибрациите и стресот на навртките на навртките. Адаптери се направени Од Квалитетот На Воздухот Занает 6061 - Т6 Алуминиум. 6061 алуминиумот е легура која содржи магнезиум и силициум како нејзини главни елементи за легирање. Т6 се однесува на процесот на термичка обработка кој вклучува различни раствори и вештачко стареење што ја зголемува вкупната јачина на материјалот.

Карактеристики

Производи во категоријата