.

.

Тренер Менс Песна Ранец Во Кожа

Тренер Менс Песна Ранец Во Кожа

DEN 908.80

Износ
Залиха

Платно обложено со потпис и мазна кожа од теле. Внатре во патент, мобилен телефон и мултифункционални џебови. Внатре во технолошкиот ракав. Врвка за влечење и затворачи за спојување, облога од ткаенина. Врвот рачка со 2 1/4" капка. Надвор поштенски и лизгачки џебови. Надвор поштенски пристап до внатрешноста. Прилагодливи ремени за рамо. 10 1/2 " (Л) х 16 1/2 "(Ж) х 6" (В). Платно обложено со потпис И мазна кожа Од теле Внатре во патент, мобилен телефон и мултифункционални џебови Во внатрешноста на Технолошкиот Ракав за Влечење и затворачи за спојување на брзината, Горната рачка на Облогата на ткаенината со 2 1/4" Капка Надвор од патент И лизгачки џебови Надвор од патент пристап до внатрешни прилагодливи ремени за рамо 10 1/2" (Л) х 16 1/2" (Ч) х 6" (Ш).

Карактеристики

Производи во категоријата