.

.

Нито коки  TK00996-0 Волфрам Карбид Врвот Прстенести Машина, 1-11/16 Дијаметар Машина, 3 Длабочина На Сечење

Нито коки  TK00996-0 Волфрам Карбид Врвот Прстенести Машина, 1-11/16 Дијаметар Машина, 3 Длабочина На Сечење

DEN 3056.00

Износ
Залиха

Карбид совети за побрзо сечење. Сечење со еден премин, не е потребна пилот дупка. Прстенестиот дел ја извршува целата работа толку мал отпор на сечење го намалува времето на дупчење. Можно е сечење на коси, издолжени и рабни дупки. Произведува мала згура и неколку чипови за лесно отстранување. Максимална длабочина на сечење : 3 инчи. Нито Коки го разви системот за замена со еден допир за прстенести секачи со прстенести дупки со врв на карбид. Тие се дизајнирани да бидат монтирани и отстранети без употреба на алатка. Ова го намалува времето потребно за замена на секачите.

Карактеристики

Производи во категоријата