.

.

Оригинален Фригидаер 216909800 Фаќање на вратата на фрижидерот

Оригинален Фригидаер 216909800 Фаќање на вратата на фрижидерот

DEN 686.40

Износ
Залиха

Фригидер (Фригб). Ова е оригинален дел за замена. Делови од фрижидер-замена. Фригидер (Фригб). Ова е оригинален дел за замена. Делови од фрижидер-замена. Ова е оригинален дел за замена, бројот на моделот и името за следната ставка : Frigidaire (Frig B) 216909800 Catch.

Карактеристики

Производи во категоријата