.

.

Класичен пластични мониста на акустична гитара Фламенко во сјајно кафеава за најлонски жици од Алба гитара мониста

Класичен пластични мониста на акустична гитара Фламенко во сјајно кафеава за најлонски жици од Алба гитара мониста

DEN 2.33

Износ
Залиха

Алба гитара низа мониста за класични, фламенко и тенорски гитари, укулели и други најлонски стринг инструменти. Одличен дизајн за крајни перформанси и вклопување на вашиот мост!. Околу облик, без тврди рабови за да спречите гребнатини на вашиот мост и за најголема удобност!. Многу лесна, нашите мониста имаат за цел да го подобрат вашиот тон и звук!. Променете ги жиците на сцената за неколку минути! Чувајте резервен сет во вашата торба, подготвени да одите во секое време!. Нашите мониста ќе ја задржат вашата гитара подолго! Дизајнирано во Шкотска, Велика Британија!. Секој сет на жици мониста вклучува : . Лесно е да се следат упатствата. Лесен комплет за дизајн на 6 мониста/врски во прекрасна кадифена торбичка (помалку од 15 g). Ние приложуваме збир на упатства, дијаграм и пример што треба да ги следиме за да ги смениме жиците во минимално време и напор. Накратко, ќе создадете директен стандарден јазол, како да ја врзувате жицата околу мостот кога ја нафрливте јатарата без мониста. Потоа, ќе ја навојте жицата низ трите дупки на мушка/вратоврска и затегнете ја жицата со колче за подесување. Со кој било инструмент со стринг, оваа техника се користи со години, ако не и со векови, во Шпанија, Јужна Европа, Африка, Јужна Америка и ширум светот. Компатибилен со сите типови мостови (фламенко, класичен итн.) И сите најлонски жици (жици со висока затегнување*), жици на цревата*и јаглеродни жици*. *Ве молиме, разгледајте ги затворените упатства. Монистата создаваат длабок агол помеѓу мостот и орев и затоа ја подобруваат затегнатоста на навртката. Кога жицата е повлечена и ringsвони, таа се занимава подобро со звучната табла на гитарата, обезбедувајќи појасен и побогат звук. Тонот и интонацијата на гитарата се подобруваат со движење на жицата напнатост на крајот на мостот. Чувајте ја гитарата во склад подолго. Нема повеќе гребнатини, жлебови и ознаки на мостот и на телото на гитара. Монистата создаваат длабок агол помеѓу мостот и орев и затоа ја подобруваат затегнатоста на навртката. Кога жицата е повлечена и ringsвони, таа се занимава подобро со звучната табла на гитарата, обезбедувајќи појасен и побогат звук. Тонот и интонацијата на гитарата се подобруваат со движење на жицата напнатост на крајот на мостот. Чувајте ја гитарата во склад подолго. Нема повеќе гребнатини, жлебови и ознаки на мостот и на телото на гитара.

Карактеристики

Производи во категоријата