.

.

Boiron Galphimia Glauca 30C пелети - 80 Ct.

Boiron Galphimia Glauca 30C пелети - 80 Ct.

DEN 1531.20

Износ
Залиха

BOIROR - GALPHIMIA GLAUCA 30 C, 30 C, 80 пелети [здравје и убавина]. BOIROR - GALPHIMIA GLAUCA 30 C, 30 C, 80 пелети [здравје и убавина]. Boiron Homeopathic Medicine The Hay The The Hay Fever направена во Франција активна состојка Галпимија глаука 30.

Карактеристики

Производи во категоријата