.

.

Kormate Solar TPMS Систем за набудување на притисок во гумите во реално време дисплеј 4 оски Визуелно и звучен аларм Автоматско осветлување

Kormate Solar TPMS Систем за набудување на притисок во гумите во реално време дисплеј 4 оски Визуелно и звучен аларм Автоматско

DEN 2.33

Износ
Залиха

Процес на кодирање Ве молиме, прочитајте го упатството. Кога имате нешто што не е јасно или какви било прашања во процесот на употреба, ве молиме контактирајте не веднаш, ние ќе ви одговориме навремено. ? Услови на гуми се прикажуваат истовремено- 4 оски до 14 гуми, притисокот на гумите и температурата на гумите се прикажани истовремено. Процес на кодирање Ве молиме, прочитајте го упатството. Операцијата и инсталацијата на Кормате се исто така многу едноставни. 4 часа целосно наполнет од соларни, 30 дена време на подготвеност за подготвеност, резервна копија на USB кабел. *Обидете се да го задржите мониторот подалеку од другите големи електроника најмалку 50 см. ? Бесплатно најавување во рок од 7 дена од DHL (нема услуга во оддалечените области на DHL). Кормат има два вида професионален монитор. ? 24/7 Услуга за клиенти - 18 месеци гаранција. *Сензорите го пренесуваат притисокот и читањата на температурата на секои 3 секунди кога се монтираат на гумите. Правила за прикажување : Прескокнете еден по еден. Tire pressure monitoring range is (4 Axle 180psi, 9 Axle 261psi), the tire temperature monitoring range is (4 Axle 199 ℉, 9 Axle 300 ℉). Сензор за проток преку по избор. Подготвено до 14 гуми притисок и температура истовремено, само 4 оски. Соларно и USB полнење, соларен панел на задниот дел, нема потреба да се поврзувате со запалка, вашата табла ќе биде уредна. ? Лесно инсталирање- прво кодирање на секој сензор, а потоа инсталирајте сензори на гумата еден по еден.

Карактеристики

Производи во категоријата