.

.

Дијамант Дијамант сечило, сечење плочки, континуирано XP7, 7 in.

Дијамант Дијамант сечило, сечење плочки, континуирано XP7, 7 in.

DEN 1.33

Износ
Залиха

Прецизни намалувања со минимална волја. Постигнете чисти намалувања со засилен центар заварен до јадрото за стабилност на сечилото. Брзо, точно сечење. Намалете ги паузите и добијте директно, врвни квалитети со ултра тенок надворешен раб. Супериорна завршница. Одржувајте го најдобриот раб со комерцијална мешавина на висока чистота, фини дијаманти*. Прецизни намалувања со минимална волја. Постигнете чисти намалувања со засилен центар заварен до јадрото за стабилност на сечилото. Намалете ги паузите и добијте директно, врвни квалитети со ултра тенок надворешен раб. Одржувајте го најдобриот раб со комерцијална мешавина на висока чистота, фини дијаманти.

Карактеристики

Производи во категоријата