.

.

Логика на лента TLTHL130BE етикети за термички трансфер, 4 x 6, светло сина боја

Логика на лента TLTHL130BE етикети за термички трансфер, 4 x 6, светло сина боја

DEN 2.67

Износ
Залиха

Користете ги пратките за код во боја или да привлечете внимание на специјалните упатства за испорака. Компатибилен со зебра, Datamax, Sato и други печатачи за термичка етикета. Достапно во осум бои обложени со поплави. 3 инчи. Користете ги пратките за код во боја или да привлечете внимание на специјалните упатства за испорака. Компатибилен со зебра, Datamax, Sato и други печатачи за термичка етикета. Достапно во осум бои обложени со поплави. 3 инчи. 4 инчи x 6 инчи светло сини етикети за термички трансфер. Користете ги пратките за код во боја или да привлечете внимание на специјалните упатства за испорака. Компатибилен со зебра, Datamax, Sato и други печатачи за термичка етикета. Достапно во осум бои обложени со поплави. Јадро со дијаметар од 3 инчи.

Карактеристики

Производи во категоријата