.

.

Копче за копче Nunomo Push, 660V 10A 2 Позиција Вклучено/Исклучено Моментно заклучување на копчето за заклучување на црвената печурка од 40мм Црвена печурка

Копче за копче Nunomo Push, 660V 10A 2 Позиција Вклучено/Исклучено Моментно заклучување на копчето за заклучување на црвената

DEN 3.33

Износ
Залиха

Име на производот : прекинувач на ротациониот прекинувач; Ith : 10 A; Тип на дејство на копчето за притискање на печурки : Моментен; Режим на ротирачки прекинувач : 2 Позиција Вклучено/Исклучено. Целокупната големина (не вклучува копче) : 110x 71 x 65mm/4,3 "x 2,8" x 2,6 "(L*W*H); Дијаметар на копчето за копче за притискање на печурки : 40мм/1,6"; дијаметар на копчето RRARY : 27мм/1.06 ". Дијаметар на дупката : 5мм/0,2 ”; боја : црвена, бела, црна. 10А; Тип на дејство на копчето за притискање на печурки : Моментен; режим на ротирачки прекинувач : 2 Позиција Вклучено/Исклучено. Целокупната големина (не вклучува копче) : 110x 71 x 65mm/4,3 "x 2,8" x 2,6 "(L*W*H); печурка Дијаметар на копчето за копче за притискање : 40мм/1,6 "; дијаметар на копчето RRARY : 27мм/1.06". Дијаметар на дупката за монтирање : 5мм/0,2 ”; боја : црвена, бела, црна. Тежина : ; Содржина на пакетот : 1 x Ротациониот прекинувач на клучот; 2 x копчиња.

Карактеристики

Производи во категоријата