.

.

CGSignLab 2465762_5GFXC | „Забавете ги децата кои играат -сиво сиво“ чист прозорец

CGSignLab 2465762_5GFXC | „Забавете ги децата кои играат -сиво сиво“ чист прозорец

DEN 2.67

Износ
Залиха

Светло лепило го одржува декорацијата на прозорецот. Лесно е да се отстрани без неуреден остаток. Одлично за промотивна, празник и употреба на настани. Целосно печатење во боја на раб до раб. Печатено во САД. Светло лепило го одржува декорацијата на прозорецот. Лесно е да се отстрани без неуреден остаток. Одлично за промотивна, празник и употреба на настани. Целосно печатење во боја на раб до раб. Печатено во САД. Декларациите за прозорецот се совршени за домот или бизнисот, бидејќи тие можат да послужат како украси и промоции на продавници во еден пад. Лесно инсталирајте прилагодена декорација на вашиот дом, автомобил или прозорец за продавница. Светло лепилото ги одржува работите. Кога сте подготвени за нешто друго, декорацијата се отстранува лесно и без остаток.

Карактеристики

Производи во категоријата