.

.

LT1211CN8 - линеарно 8 -пини PDIP 1211

LT1211CN8 - линеарно 8 -пини PDIP 1211

DEN 2.00

Износ
Залиха

Пластичен пакет со двојна линија. Линеарна ИЦ. (10 парчиња многу). Нови, никогаш не користени делови. Спакувано во безбедно пакување ESD. Квалитетен прегледан од професионалци во индустријата. Совршен за леб, DIY, производител, поправка, прототип. Пластичен пакет со двојна линија. Линеарна ИЦ. (10 парчиња многу). Нови, никогаш не користени делови. Спакувано во безбедно пакување ESD. Квалитетен прегледан од професионалци во индустријата. Совршен за леб, DIY, производител, поправка, прототип. Линеарна технологија Линеарна ИЦ пластика со двојна во линија 8-пински PDIP преку дупка 1211.

Карактеристики

Производи во категоријата