.

.

НАШИОТ Дизајн W-606 Фрактура На Срцето Текстил - / Wallstencil Големина А5

НАШИОТ Дизајн W-606 Фрактура На Срцето Текстил - / Wallstencil Големина А5

DEN 52.80

Износ
Залиха

Произведени на 200мој фолија. кава5 голем. Матриците се ласерски на специјални пластични Листови. Матрицата е направена од транспарентен прибл. 200мој дебела фолија, која е отпорна на растворувачи и флексибилна. Фолијата не е самолеплива, но доколку сакате, можете да користите лепило без пермамент. Користете лепило-спреј ако Имате малку конкавно/конвексно Под Земја, тогаш секој дел од Матриците се држи до подземјето додека прскате. Претходно тестирајте го вашето подземје ако е компатибилно со вашето лепило-спреј. Матрицата трае многу долго ако се исчисти правилно. Исчистете Ги Матриците со мека четка за боја, ако користите бои на база на вода, користете топла Вода за да ја исчистите веднаш по прскањето. Ако имате бои базирани на растворувачи, користете потенки или средство за чистење четки. Не дозволувајте Матрицата да лебди премногу долго / преку ноќ во растворувач, потенка или средство за чистење четки! - инаку Матрицата може да се искриви.

Карактеристики

Производи во категоријата