.

.

Полнач за батерии на Wasabi Power за Leica BP-DC4 и Leica D-Lux 4

Полнач за батерии на Wasabi Power за Leica BP-DC4 и Leica D-Lux 4

DEN 0.67

Износ
Залиха

Mini Rapid Charger целосно ја наплатува батеријата за приближно 60-90 минути. Платениот рамен пин овозможува компактно и лесно складирање. LED за паметно полнење означува кога полнењето е завршено и спречува преполнување на батеријата. Сертификација за безбедност на CE; Ги исполнува или ги надминува OEM стандардите. Вклучува универзален полнач за AC 110-240 V, европски приклучок и адаптер за автомобили; 3-годишна гаранција на производителот. Mini Rapid Charger целосно ја наплатува батеријата за приближно 60-90 минути. Платениот рамен пин овозможува компактно и лесно складирање. LED за паметно полнење означува кога полнењето е завршено и спречува преполнување на батеријата. Сертификација за безбедност на CE; Ги исполнува или ги надминува OEM стандардите. Вклучува универзален полнач за AC 110-240 V, европски приклучок и адаптер за автомобили; 3-годишна гаранција на производителот. Овој полнач за батерии Wasabi Power ви овозможува да ја наполни батеријата Leica BP-DC4 (E/U/J).

Карактеристики

Производи во категоријата