.

.

Yiuiy 28pcs Внатрешна декорација за украсување комплет компатибилен со Wrangler 2011-2018 JK JKU Внатрешна рачка на вратата, држач за чаша, управувач, центар за централна конзола, ?

Yiuiy 28pcs Внатрешна декорација за украсување комплет компатибилен со Wrangler 2011-2018 JK JKU Внатрешна рачка на вратата,

DEN 1118.24

Износ
Залиха

Боја : црвена / сина боја. Материјал : Алуминиумска легура / АБС пластика. Внатрешна капа на рачката на вратата *4. Трим на управувачот *5. Покрив на држачот на предната и задната чаша *2. Копчиња за промена на менувачот трим *2. Покрив за рамки на менувачот *1. Извод на воздухот *8. Покрив за прикривање на потпирачот за рака *1. Обвинка на насловната на прстенот *3. Рачка за патнички седишта трим *1. Трим на рачна сопирачка *1. Чекор 1. Користете триење алкохол за да ги исчистите сите места каде што се залепени декоративните делови. Чекор 2. Почекајте една минута за да се исуши алкохолот. Чекор 3. Почекајте 10 секунди и потоа откинете го заштитниот филм на лентата. Чекор 4. Залепете ја декоративната лента на соодветната позиција и притиснете ја цврсто на своето место. ? ? ? [Со лента] Исечете ја само-лелечката лента за веднаш да ја инсталирате. Исчистете ја прашината на површината со алкохол и загрејте ја лентата пред инсталацијата ќе помогне да се инсталира посилна. ? ? [Услуга] Ако производот има какви било проблеми со квалитетот, можете да контактирате со нас за да го решите. Ние сме одговорни за производот. Орев. ? ? ? [Со лента] Исечете ја само-лелечката лента за веднаш да ја инсталирате. Исчистете ја прашината на површината со алкохол и загрејте ја лентата пред инсталацијата ќе помогне да се инсталира посилна. ? ? [Услуга] Ако производот има какви било проблеми со квалитетот, можете да контактирате со нас за да го решите. Ние сме одговорни за производот. Орев.

Карактеристики

Производи во категоријата