.

.

5/8 - 11х2 Капа Завртка, Одделение 9, Направени ВО САД, Цинк Жолта ЦР+3

5/8 - 11х2 Капа Завртка, Одделение 9, Направени ВО САД, Цинк Жолта ЦР+3

DEN 1.33

Износ
Залиха

Специјално дизајниран под лицето за миење на главата и заоблена точка. За апликации кои бараат висока јачина и прицврстување со висок стрес. Обложен Со Цинк Јасен и повторно со жолт дихромат. Специјално дизајниран под лицето за миење на главата и заоблена точка. За апликации кои бараат висока јачина и прицврстување со висок стрес. Обложен Со Цинк Јасен и повторно со жолт дихромат. Од 1946 Година, Авионското Монтирање И Снабдување е името што го повикуваат производителите, монтажерите и "Производителите". Авионското Монтирање обезбедува решенија за добро разновидна група индустрии, вклучувајќи воздушна, комерцијална, градежна, електроника, морска, воена, телекомуникациска, транспортна, Производители и САМОДОВЕРБА. Доверба на квалитетот На Авион Фитинг Капа Завртка, Одделение 9, Направени ВО САД, Цинк Жолта CR+3 (инчен).

Карактеристики

Производи во категоријата