.

.

Баомаин 5 Пакет ДОДАЈ-А-КОЛО НОЖ СТИЛ БАНКОМАТ НИЗОК ПРОФИЛ МИНИ ОСИГУРУВАЧ ДРЖАЧ ОСИГУРУВАЧ ДОПРЕТЕ

Баомаин 5 Пакет ДОДАЈ-А-КОЛО НОЖ СТИЛ БАНКОМАТ НИЗОК ПРОФИЛ МИНИ ОСИГУРУВАЧ ДРЖАЧ ОСИГУРУВАЧ ДОПРЕТЕ

DEN 2.33

Износ
Залиха

Стандарден држач за мини осигурувачи во ОГРОМЕН стил. Врти еден осигурувач слот во две!. Црвената жица со 16 мерачи за ново коло е долга 5 инчи; вклучува изолиран конектор за задник од типот на стегање. 5 Пакет Договор. Обезбедува еден држач за осигурувачи за заштита на постојното коло и втор држач за осигурувачи за заштита на новото коло. Стандарден држач за мини осигурувачи во ОГРОМЕН стил. Врти еден осигурувач слот во две!. Црвената жица со 16 мерачи за ново коло е долга 5 инчи; вклучува изолиран конектор за задник од типот на стегање. 5 Пакет Договор. Обезбедува еден држач за осигурувачи за заштита на постојното коло и втор држач за осигурувачи за заштита на новото коло. Не е потребно" СПОЈУВАЊЕ "или" СЕЧЕЊЕ ЖИЦА " за да ги инсталирате вашите електронски додатоци! Овој висококвалитетен Комплет За Додавање коло/осигурувач овозможува лесна инсталација на дополнителни кола без сечење или зачинување. Свртете еден слот за осигурувачи на два додека обезбедувате заштита за двете кола. Овој Двоен Слот Додај-А-Коло/Додај-А-Линија/Приклучок За Осигурувачи обезбедува слот за осигурувачи за постојното КОЛО ОЕМ и втор слот за ново коло за мобилен електронски уреди/додатоци како што се мобилен телефон, радио, мобилни додатоци итн.

Карактеристики

Производи во категоријата