.

.

1pcs 2 Пол 400V ~ CTYPE MINI CIRCUIT CUTOUT Минијатурен прекинувач за воздух во домаќинството MCB MONTING 36мм

1pcs 2 Пол 400V ~ CTYPE MINI CIRCUIT CUTOUT Минијатурен прекинувач за воздух во домаќинството MCB MONTING 36мм

DEN 425.76

Износ
Залиха

Магнетски прекинувачи. Магнетски прекинувачи. Магнетски прекинувачи2 пол 400 V ~ CTYPE мини прекинувач пресек Минијатурен прекинувач за воздух во домаќинството MCB MONTING 36 MM DIN CAPATION CAPATION 4,5 KAINTRODUCTIONS И СЦЕНАРИ : SHB6 N-63 MINIATURE CORCUIT SHIPTER (AIR прекинувач за воздушен сообраќај) главно се користи во AC 50/60 Hz, оценет работен напон е 230 V/400 V и подолу, номинална струја на 63 A, прекинувачот главно се користи за електрични жици и опрема на згради. Заштитата на преоптоварувањето и краткиот спој се применува и за реткото работење и изолацијата на линијата. Овој производ ги исполнува барањата на стандардите како што се IEC60898 и GB10963.1parameters и Oprise Conform на стандардот : GB10963.1/IEC 60898-1 RATED напон : 230/ 400 V Акрирана струја : 6-63 СВЕТСКИ КАПАЦИЈА : 6000 ATRIP Карактеристики : C (5-10) IN, D (10-20) Инполарен број : 1 P-4 PCurrent Ограничено ниво : 3 Quick Затворен Максимален работен напон : 440 V ACIMPULSE Lifeивотот : 20,000 пати Посебна температура на околината : -30 ° C до+70 ° CSTORAGE Температура на околината : -40 C до+85 отпорност на CDAMP-HEA : Класа 2 (95% релативна влажност на 55 ° C).

Карактеристики

Производи во категоријата