.

.

Детроит оска - 10,87 инчи предни дупчат и срушени ротори на дискот + керамички влошки за сопирачките за калибар Mitsubishi Lancer Dodge - сет од 4 парчиња

Детроит оска - 10,87 инчи предни дупчат и срушени ротори на дискот + керамички влошки за сопирачките за калибар Mitsubishi Lancer

DEN 1639.84

Износ
Залиха

Одговара : Специфични модели - Проверете ја табелата за вклопување и описот на производот за точни информации. Комплетот вклучува : 2x предни дупчат ротори на сопирачките на дискот + 2x предни и задни керамички влошки за сопирачките. Комплетите за сопирачки се изградени за да ја надминат спецификацијата на OEM и да имаат соодветно вклопување и завршување потребни за супериорна моќност. Се подложени на тестирање на влијанието, абење и замор за да се обезбеди квалитет и издржливост. 10-годишна гаранција. 2x предни дупчат и склопени ротори на сопирачката : S-53037. 2x предни керамички влошки на сопирачките (вклучен хардвер) : P-866. Замена за калибар Dodge во 2007 година (SE, SXT). Замена за 2008-2009 Dodge Caliber (SE). Замена за 2008-2010 Dodge Caliber (SXT W/ задни сопирачки за тапани). Замена за калибар Dodge 2010 (Express, Mainstreet, SE). Замена за калибар Dodge во 2011 година (Express). Замена за 2008-2009 година Mitsubishi Lancer (De, ES, SE). Замена за 2010-2011 година Mitsubishi Lancer (DE, ES, ES Sportback). Замена за 2012-2013 година Mitsubishi Lancer (De, ES, ES Sportback, SE, SE Sportback). Замена за 2014 година Mitsubishi Lancer (De, ES, ES Sportback, SE). Замена за 2015-2016 година Mitsubishi Lancer (ES, SE). Замена за 2017 година Mitsubishi Lancer.

Карактеристики

Производи во категоријата