.

.

Перматекс 09194 Нитрилни Ракавици За Еднократна Употреба, Една Големина Одговара На Сите, Кутија Со Броење 50

Перматекс 09194 Нитрилни Ракавици За Еднократна Употреба, Една Големина Одговара На Сите, Кутија Со Броење 50

DEN 3.33

Износ
Залиха

Погоден за корисници со природна гумена чувствителност на латекс. Текстурираните прсти обезбедуваат сигурно држење на валканите делови и алатки. Лесно во прав, ракавиците лесно се ставаат и вадат. Обезбедува механика со идеална тешка заштита на рацете. Предложени Апликации; Одлична заштита од маснотии, нафта, дизел, гориво, киселини и многу нафтени производи. Погоден за корисници со природна гумена чувствителност на латекс. Текстурираните прсти обезбедуваат сигурно држење на валканите делови и алатки. Лесно во прав, ракавиците лесно се ставаат и вадат. Обезбедува механика со идеална тешка заштита на рацете. Предложени Апликации; Одлична заштита од маснотии, нафта, дизел, гориво, киселини и многу нафтени производи. Нитрилните ракавици се направени од 100% синтетичка гума која обезбедува супериорна отпорност на широк спектар на растворувачи и опасни хемикалии. Една големина одговара на сите.

Карактеристики

Производи во категоријата