.

.

Холдвел 45GG20AJ 2 Пол 40 Засилувач 24v Серпентина Дефинитивна Намена Климатик Контактор

Холдвел 45GG20AJ 2 Пол 40 Засилувач 24v Серпентина Дефинитивна Намена Климатик Контактор

DEN 158.40

Износ
Залиха

200к циклуси УЛ тестирање одобрување За дп контактор. Заменете СИМЕНС 45 серија дп контактор 2 пол 40ФЛА 24В серпентина. УЛ, ЦУЛ АДС, СЕВС+, СЕ Одобрени КОНТАКТОР ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА.Сите наши дп контактори серија ги исполнуваат Standard Стандард 780/790 - 1997 И УЛ508 стандард. Контакторските Калеми имаат изолација од класа б. Замена на делови број : 45 GG20 AJ, HCCY2 XQ04 GG, C240 A, DP40242. Замена за : Плоштад Д, Сименс/Фурнас, Фаско, ГЕ, Катлер Хамер, Ален Бредли,Ароу Харт,Џозелин Кларк,Пакард,Хартленд Контролс(РК), Супко, Рем, Гудман. Замена на делови број : 45 GG20 AJ, HCCY2 XQ04 GG, C240 A, DP40242.

Карактеристики

Производи во категоријата