.

.

Рептикар Инфрацрвен Керамички Емитер На Топлина

Рептикар Инфрацрвен Керамички Емитер На Топлина

DEN 3.00

Износ
Залиха

Трае до 5 години. Отпорен на вода. Одличен извор на топлина за Игуанариум Во Зоолошката Градина И други куќишта од типот на жица или екран. Само УЛ/КУЛ наведени Керамички Емитер На Топлина. Рептикар Керамичките Емитери на Топлина се совршен 24-часовен извор на топлина за сите влекачи. Овие порцелански уреди за греење се навртуваат во стандарден порцелански блескаво приклучок, давајќи интензивна мускулна продорна инфрацрвена топлина, притоа не емитувајќи светлина. Дизајнот со рамно лице е поефикасен и подолготраен од конусните дизајни кои создаваат вишок топлина внатрешно, на крајот карбонизирајќи го елементот. Трае до 5 години. Совршен за терариуми со висока влажност. УЛ/кул класифицирани кога се користат заедно со Светилка За Стегач За Жица На Зоолошката Градина мед (LF10).

Карактеристики

Производи во категоријата